Elins Blomsterglädje

Grundaren av Elins Blomsterglädje, Elin Lienau har över 15 års erfarenhet av floristyrket. Efter utbildning och praktik i Ystad fortsatte yrkesbanan på Tonys Blommor. Sedan dess har ryggsäcken fyllts med såväl Gesällbrev och Mästarbrev, vidareutbildning som floristdesigner och 2018 utmärkelsen som Årets nyföretagare i Ystad kommun.

Nu hittar du Elins Blomsterglädje på Herrestadsgatan 21 i Ystad.

På meritlistan finns även såväl SM-titlar som EM-guld i floristyrket.

Du kan alltså lita på att resultatet alltid blir det bästa!

Elin brinner för att skapa unika och vackra buketter och dekorationer efter säsong. Att vara florist är att vara en hantverkare med blommor, fantasi och redskap som främsta verktyg.

Vill du ha något extra? Tveka då inte att kontakta teamet på Elins Blomsterglädje så skräddarsyr vi efter dina önskemål!

I maj 2020 gick flyttlasset från blomsterverkstaden i Svenstorp, till nya fräscha lokaler på Herrestadsgatan 21 i Ystad.

Nu hade det blivit dags att ta nästa steg i det egna företagandet och drömmen om att starta blomsterbutik i Ystad blev sann.

Det var i Svenstorp som det egna företaget efter många år i branschen, startades 2015. Men som sagt numera är Elins Blomsterglädje ett aktiebolag och bedriver såväl verksamhet som florist och florist- designer men framförallt blomsterbutik i Ystad.

Förutom detta har Elins Blomsterglädje skötsel av blommor samt leverans av blommor och buketter till Ystads Saltsjöbad. 

Till butiken är du välkommen att handla eller för att i lugn och ro planera inför festligheter, bröllop men också ett sista farväl.

Årets Nyföretagare i Ystad kommun 2018

”Trots flera års erfarenhet med flera vinster i bagaget krävs det stort mod att kasta sig ut i det okända och starta eget. Vår vinnare räds inte lite jord under naglarna utan finner stor glädje i att göra vackra skapelser av det naturen ger till såväl vardagstillfällen som särskilda evenemang….”

Så löd en del av motiveringen då priset delades ut på Näringslivsgalan i Ystad 2018.

”Ett pris jag är superstolt över och som är en härlig bekräftelse på att det man gör och brinner för är rätt. Tack Ystad Kommun och Företagarna Ystad.”

/Elin

Varför ska du välja Elins Blomstergädje?

Gesällbrev, Mästerbrev och EM- guld

Elin har lång erfarenhet och innehar såväl Gesällbrev och Mästerbrev i yrket som examen i floristdesign. EM-guld 2008 och Årets nyföretagare 2018.

Paketering efter dina önskamål

Alltid lyhörd och med kundens önskemål i fokus. Så jobbar vi hos Elins Blomsterglädje! Tillsammans med erfarenheten och stor kreativitet blir resultatet något utöver det vanliga.

Du beställer, vi levererar!

Lägg en beställning via e-post eller telefon så levererar Elins Blomsterglädje i området Ystad / Österlen och förmedlar blommor i hela Sverige.

Nöjda kunder

”Jag hittade till Elins Blomsterglädje via ett foto på Instagram, När vi sen sågs hade jag med mig ett moodboard med mina tankar, Elin greppade direkt hur jag ville ha det och det blev verkligen min drömbukett!!  Jag vill varmt rekommendera Elins blomsterglädje till blivande brudar och alla andra som är i behov av vackra blomsterkreationer. Hälsningar, en mycket nöjd brud..”
Sara Harlin

”Säg vad du vill ha, hon fixar det!.”
Anders B Isaksson

”Är så nöjd med den fina buketten till min morbrors begravning. Grönsaker och blommor tillsammans. Precis som jag tänkt mig. Tack”
Annette Pålsson

Kontakta Elins Blomsterglädje

Butik

Herrestadsgatan 21, Ystad

 

Öppet Butik

Tis-fre 10-18
Lör: 10-13