Elins Blomsterglädje

Elin har 15 års erfarenhet av floristyrket. Efter utbildning och praktik i Ystad fortsatte yrkesbanan på Tonys Blommor. Sedan dess har ryggsäcken fyllts med såväl Gesällbrev och Mästarbrev, vidareutbildning som floristdesigner och 2018 utmärkelsen som Årets nyföretagare i Ystad kommun.

På meritlistan finns även såväl SM-titlar som EM-guld i floristyrket.

Du kan alltså lita på att resultatet alltid blir det bästa!

Elins Blomsterglädje brinner för att skapa unika och vackra buketter och dekorationer efter säsong. Att vara florist är att vara en hantverkare med blommor, fantasi och redskap som främsta verktyg.

Vill du ha något extra? Tveka då inte att kontakta oss så skräddarsyr vi efter dina önskemål!

Foto: Rebecca Wallin Bukett gjord av Elin Karlsson

Florist med Ystad / Österlen som hemmaplan.

Hemma i Svenstorp finns såväl blomsterverkstaden och butiken där Elin har sin bas.

Här startades efter många år i branschen, äntligen det första egna företaget 2015. Numera är Elins Blomsterglädje ett aktiebolag och bedriver såväl verksamhet som frilansande florist och florist- designer men även blomsterbutik hemma på gården i Svenstorp. Förutom detta sköter Elins Blomsterglädje som en av två frilansande florister om blommor och växter på YSB.

Till butiken och verkstaden i Svenstorp är du välkommen att göra ett besök för att i lugn och ro planera inför festligheter, bröllop men också ett sista farväl.

Årets Nyföretagare i Ystad kommun 2018

“Trots flera års erfarenhet med flera vinster i bagaget krävs det stort mod att kasta sig ut i det okända och starta eget. Vår vinnare räds inte lite jord under naglarna utan finner stor glädje i att göra vackra skapelser av det naturen ger till såväl vardagstillfällen som särskilda evenemang….”

Så löd en del av motiveringen då priset delades ut på Näringslivsgalan i Ystad 2018.

“Ett pris jag är superstolt över och som är en härlig bekräftelse på att det man gör och brinner för är rätt. Tack Ystad Kommun och Företagarna Ystad.”

/Elin

Varför ska du välja Elins Blomstergädje?

Gesällbrev, Mästerbrev och EM- guld

Elin har lång erfarenhet och innehar såväl Gesällbrev och Mästerbrev i yrket som examen i floristdesign. EM-guld 2008 och Årets nyföretagare 2018.

Paketering efter dina önskamål

Alltid lyhörd och med kundens önskemål i fokus. Så jobbar vi hos Elins Blomsterglädje! Tillsammans med erfarenheten och stor kreativitet blir resultatet något utöver det vanliga.

Du beställer, vi levererar!

Lägg en beställning via e-post eller telefon så levererar Elins Blomsterglädje i området Ystad / Österlen och förmedlar blommor i hela Sverige.

Nöjda kunder

“Jag hittade till Elins Blomsterglädje via ett foto på Instagram, När vi sen sågs hade jag med mig ett moodboard med mina tankar, Elin greppade direkt hur jag ville ha det och det blev verkligen min drömbukett!!  Jag vill varmt rekommendera Elins blomsterglädje till blivande brudar och alla andra som är i behov av vackra blomsterkreationer. Hälsningar, en mycket nöjd brud..”
Sara Harlin

“Säg vad du vill ha, hon fixar det!.”
Anders B Isaksson

“Är så nöjd med den fina buketten till min morbrors begravning. Grönsaker och blommor tillsammans. Precis som jag tänkt mig. Tack”
Annette Pålsson

Kontakta Elins Blomsterglädje

Öppet Butik

Tors-Fre:  11-17
Lör:           10-13