Bröllop & Fest

När det blivit dags att säga Ja

Då finns vi där och hjälper er med allt från brudbukett till större helhetskoncept. Förutom brudbukett kan det då handla om corsage, bordsdekorationer, blomsterdekorationer på vigselplatsen, tärnbuketter, näbbuketter, hårblommor, kastblommor, dekorering av festlokal mm.

Vi lyssnar på era önskemål och adderar vårt kunnande och tillsammans planerar vi för er stora dag. Att omsorgsfullt välja sina blommor till den stora dagen gör ofta att brudparet får ett personligt och vackert bröllop precis så som de vill ha det.

Genom deltagandet i nätverket brolloposterlen.se kan vi ge er goda råd kring övriga delar av bröllopsplaneringen.

Vi kan även genom samarbetspartners erbjuda trycksakerna inför den stora dagen. Inbjudningskort samt ”save the date”, vigselblad, festhäfte, bordsplacering, skyltar osv.

Kontakta oss för ett möte inför den stora dagen.

”Jag hittade till Elins Blomsterglädje via ett foto på Instagram, När vi sen sågs hade jag med mig ett moodboard med mina tankar, Elin greppade direkt hur jag ville ha det och det blev verkligen min drömbukett!!  Jag vill varmt rekommendera Elins blomsterglädje till blivande brudar och alla andra som är i behov av vackra blomsterkreationer. Hälsningar, en mycket nöjd brud..”
Sara Harlin

”Elin fanns vid vår sida under stora delar av vår bröllopsplanering och skapade efter våra samtal brudbukett och corsage i de mest fantastiska färger och som speglade oss till 100 %. Utöver detta stod Elins Blomstegrlädje för dekoration av festlokal och bord till bröllopsmiddagen. Tillsammans med restaurangens vackra porslin och interiör fick borden en riktig wow- faktor!”
Maria och Markus